Bij Terroir koken we op basis van het seizoensaanbod. Een immer wisselend à-la-cartemenu met mooie groentegerechten, dagverse vis en uitgekiende vleesbereidingen. De basis is klassiek, mét eigentijdse knipoog, maar zonder overbodige liflafjes op het bord.
Voor gezelschappen vanaf 6 personen serveren we een vast 4-, 5- of 6-gangenmenu, waarbij we met dieetwensen en allergieën rekening houden.
Onze leveranciers: De Veldkeuken / W&A Fish / Lindenhoff / Rungis / TasteTree / Vanilla Venture / Buitengewone Varkens / Zagt
Menukaart*
* Onze menukaart wisselt wekelijks, soms kan het zijn dat de menukaart op onze website iets achterloopt! Wij werken graag en veel met mooie groente en koken graag vegetarisch. Gezien onze stijl koken we geen veganistische menu’s. Heeft u een allergie? Vraag naar onze allergenenkaart; gelieve uw allergie(ën) bij de reservering te vermelden. We kunnen alleen garanderen om met allergieën rekening te houden indien deze 24 uur van te voren bekend zijn.