In ons proeflokaal geven we regelmatig proeverijen en thema-proeverijen. Reserveren? Of suggesties voor een thema? Of met een groep een eigen proeverij bedenken? Mail ons! info@caferestaurantterroir.nl

Agenda thema-proeverijen 2022:

12 oktober: Tequilla & Mezcal (20.00 – 22.00) | 45 euro p.p.
Als er één destillaat is waar ’terroir’ een wel hele grote rol speelt, is het Mezcal wel (sneak preview: Tequilla = Mezcal). Bij Terroir hebben we een uitgebreide collectie – daarom houden we op 12 oktober een thema-proeverij met een indrukwekkende serie om te proeven!

26 oktober: Versterkte wijnen (20.00 – 22.00) | 45 euro p.p.
Versterkte wijnen worden al sinds mensenheugenis gemaakt. Bij wijze van. Port, Sherry, Madeira – om er maar een paar te noemen. Stuk voor stuk bijzondere wijnen. 26 oktober hebben we een uitgebreide proeverij, met ook enkele minder voor de hand liggende keuzes.

23 november: Beaujolais (20.00 – 22.00) | 45 euro p.p.
Op de derde donderdag van november verschijnt traditioneel de nieuwe jaargang Beaujolais: ‘Beaujolais primeur’. Een verschijnsel mede verantwoordelijk voor de slechte reputatie van Beaujolais. Bij Terroir zijn we gek op Beaujolais, daarom gaan we woensdag 23 november – een paar dagen na de ‘primeurdag’ aantonen dat Beaujolais een mooie wijnstreek is, met diverse ‘cru’s’, verrassende witte wijn en sommige van de beste natuurwijnen. We proeven een wijn of tien, elf.

Proefavond bijwonen? Mail naar info@caferestaurantterroir.nl!